Světlá tma
Anotace: Nebojme se toho co bude zítra, ale věřme, že budoucnost je nám nakloněna :-)
Všude kolem bílé obdélníky,
mrtvá bedna kde kupí se strach,
kde bloudí tři páry vlhkých očí,
kde těla leží zlomená.
Tam zítřek v obavách je očekáván,
den, kdy se bolest na prostěradlech rozvalí,
den, kdy můžeš křičet jen potichu,
den, kdy sny se neplní.
Ale dnes je dnes a zítra je zítra,
proto se člověče neboj a neměj strach
ale věř, že budoucnost tě uvítá,
že existuje i světlá tma.
Přečteno 286x
Tipy 8
Poslední tipující: jedam, CULIKATÁ, Gabrielle, James Libustka, Denael, Tamara, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)