felacemusicedit
Anotace: uprava na text pro kapelu
ahoj kotě jak se máme
doufám že si zamrdáme
dneska by to chlapče nešlo
mestruoso na mě přišlo
R: proč má krámy proč
jen tu větu holka řekla
hned mi jednu facku sekla
svoje kozy vyvalila
na postel mě povalila
R:pojd tak do mě pojd
gatě ze mě lehce stáhla
pak už holka kokot sála
dokonce mě vykouřila
sperma ve mě rozbouřila
R:kuř holka kuř
Komentáře (3)
Komentujících (2)