Seňorita Senilita...
Anotace: ...ze sbírky nelogických (?) dialogů...
Širokým bulvárem
V proudu protichodců
Kráčím...
Za ruku vedu
Slepý dialog
Se sebou sám...
Nahlas
(špatně slyším)
Proč ti lidé na mě...?
I tihle
Na tebe civí!
Jsem snad cívka?
Co tu vlastně chceš?
Kam kráčím?
Zdá se,že jsi ztratil nit...
Přečteno 312x
Tipy 30
Poslední tipující: Divoženka1, Špáďa, Bíša, TetaKazi, Noc17, Bean, poustevník Jirka, hašlerka, zenge, CULIKATÁ, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)