Moje sestra říká, že otýpku na spaní a kýbl na sr...
Žije v nadbytku, který získala poctivou prací - je mi líto, že je smutná a vlastně nešťastná. V obchodě je jako nesvobodný otrok neumějíc odpočívat. Zastaví ji snad už jen nemoc, jako cesta k uzdravení...
09.01.2011 23:14:00 | Veselý Drak
Krásná báseň kontrastů...
Jinak nejsme trochu hovniválové...válejcí si sebou kuličky...trápení nebo štěstí...
10.12.2010 06:51:00 | Danger
Já bych ten předchozí komentář trochu vyvrátila.Pracuju ve věznici a i když tam jsou taky ti o kterých píšeš, smrskne se jejich svět na minimum, stejně jejich starosti jsou velké a i v banalitě hledají problém - prostě člověk si hledá problémy je nespokojený a chce víc někdo větší dům, někdo lepší jachtu a někdo lepší místo v jídelně.Potom si závidí i červenější jabko.
28.11.2010 08:55:00 | Elisha
Přemýšlela jsem co vlastně člověk k životu potřebuje, nejen aby žil ale i byl šťasten, poznala jsem že stačí velmi málo.))) Všechno to bohatství máme v sobě. Jsem potěšena že o tom všem píšeš.
13.10.2010 11:19:00 | carodejka