Šetření
Anotace: Jedna lidová písnička jo a :-)Lidi berte život s humorem smíchem se sice nenajíte,ale naserete všechny blbce kolem takže teď všichni na ARU v Motole nadechnout a půl hodinky nedýchat ať se něco ušetří.
Rok:2010
Šetření šetření
konce to-mu není
každou kačku ušetřiti
a v blahu si potom žíti
šetření šetření
Rok:2013
Kalousku Kalousku
půjčíš nám na housku
my se všichni rozdělíme
i ten drobek po sobě sníme
Kalousku Kalousku
Rok:2020
V prde.. v prde..
kam jsme to dojeli
máme sice plnou kasu
tou se ale nenapasu
v jetelíčku v jeteli
Spolek přátel ministerstva financí
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)