V Galaxii
Na dně sebe, na dně nebe
Padají obrovské kameny středem
Chodí si radostí,chodí si pomalu
Nevnímá nátlakovost davů
V plastikovém psychedelickém obalu
Jezdí si prsty po hřebenu dozadu
Cítí nektarovou úlevu
Žádné falešné úsměvy
Studené rána, nahé rty
Špinavost pavučin co opadává
Pálivý pohled za zády
Fotografie co svítí v okolí
Rozverný vítr a klapot střevíčků
Jednou ty dveře prolomit
Rozpustit strach,barvit se do ruda
Kouknout se na ty bílé dlaně
Být ve středu vesmíru,tichým jinotajem
Přečteno 279x
Tipy 7
Poslední tipující: její alter ego, Jeníček., Gabrielle, CULIKATÁ, malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)