NEMŮŽU
Nemůžu se obětovat,
už mi nic nezbylo.
Nemůžu se unavovat.
jak by se ti líbilo.
Nemůžu hladit tvou tvář,
vzpomínku ráno rozlilo.
Nemůžu jsem žhář,
a tobě to vadilo.
Nemůžu jen předstírat,
nejsem lhář.
Nemůžeš mě vydírat,
chci být sám.
Proč mi to děláš?
NEMŮŽU!!!
Přečteno 241x
Tipy 7
Poslední tipující: Gabrielle, Danga, WhiteSkull, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)