Ranní čaj
Postav nám vodu na čaj
do modré konvice
a přidej své krátké bye-bye
s polibkem na líce
Proč je nám jaksi dry
a vteřin sotva sto třicet?
Deště spí s duhou a ještě hraj
na vinu měsíce
A co bylo
dávno není, řekla jsi, vše jednou pomine.
Zalijem' bylinky zapomnění, ať o ničem nevíme.
Voda už hučí, páry nás maj'.
Pá cizí krásko s voňavým tea
Hrníčky plné po okraj
a za halenkou únor chce máj
Vzdalující ruce si zamávaj'
a pozdě mi dochází
ticha tvoje znamenaj'...
žít když slunce vychází
A co bylo
dávno není, řekla jsi, vše jednou pomine.
Zalijem' bylinky zapomnění, ať o ničem nevíme.
Ani nevíš
když mě napadá
jitřní slunce jsou Tvoje rty
Dávno jsem spatřil ráj
V polibcích zrosen
Ty
...
Dnes dám si vodu na čaj
do známé konvice
a přijde jaksi cry
jen jedna sklenice
A co bylo? Dávno víš..
Přečteno 478x
Tipy 22
Poslední tipující: jvacl, jedam, Niky88, NikitaNikaT., Mbonita, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, hanele m., CULIKATÁ, malá slečna, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)