Milovnice zvířat
Anotace: Můj vřalý vztah ke zvířátkům:-)
Mám ráda rybičku
plave si a drží hubičku
miluji hada
plazí se a nic z něj nepadá
nejmilejší je slepička
oškubaná bez peříčka
v hrnci se vaří
to se mi dobře daří
také prasátko
milé je zvířátko
kus kýty v pekáči
oči se radostí protáčí
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: stravla, Pythonissa__, Krikloun
Komentáře (1)
Komentujících (1)