kap kap kap...
Spadla kapka
udělala pár kroužků
přitom párkrát žbluňkla
a už se nikdy nevynořila.
Zůstaly jen kroužky
na hladině zvlněné
pod hladinou zpěněné
myšlenky ničí.
Odkud asi spadla
kapka modravá
padala hluboko,
dlouze snad v mlze.
Nejspíš spadla z listů
nebo z oblohy
ale už dopadla-do vody.
Už kapka není
splynula se s vodou studenou
už se nikdy nevinoří
ani tady ani v moři.
Umřela už dočista -
rozsublimovala se.
Jaká je asi cesta kapky?
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: Labanda, malá slečna
Komentáře (3)
Komentujících (3)