Díky za komentík... :o)
Musím se v duchu smát...
ten stůl jsem si totiž představovala kulatý... :o))
23.01.2006 13:05:00 | Cecilka
Neptám se proč...
vychutnávám si vůni květů...
a zouvám boty,
jen tak naboso jdu dál vstříc světu...
snad za tím přáním...
které je pořád hodně živé...
stejně jak srdce těch,
co říkají si lidé... :o)
Krásně voní... tahle tvá básenka :o)
09.01.2006 11:42:00 | Cecilka