O čekání
Kdyby k nám vedly železniční koleje
budu čekat až lokomotiva zahouká
příjezd tvého vlaku
a nebudou mi vadit saze spadlé do klína
Co v srdci skrývám není laciné
a jisto jistě ještě podraží
Koleje k nám stále nevedou
možná až aleje stromů rozkvetou
přestanou být opuštěná i vlaková nádraží
Přečteno 269x
Tipy 15
Poslední tipující: jedam, James Libustka, labuť, malá slečna, Gabrielle, ZILA78, NikitaNikaT., Agniezka, WAYWARD, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)