Podvečerem
Anotace: o mých víceméně Dobříšských přátelích... :-) A tady zpátky tak trošku na přání.
Letí kol
lupeny květenství
a nás
zdolalo šílenství
oči v myslích
neomylně tanou,
když v podvečer
vánky vanou
vlahé...
ach,
jak blahé
je někdy bytí
vím-li,
že zde mohu býti!
Přátelé mí milí,
kol basy stoupající
z nás smyly
všechny pády
a srdce naše
mají se rády.
Nachvíli...
byla jsem
v jiné zemi
teď opět
stýská se mi...
...p(r)o Vás
Přečteno 343x
Tipy 20
Poslední tipující: Actafool, Šerák, Bíša, Helena Buchtová, teď už nikdo, Mbonita, Amable seňor Marek, Gabrielle, PIPSQUEAK, CULIKATÁ
Komentáře (8)
Komentujících (8)