Déšť
Anotace: Kdekomu vadí, já ho mám rád.
Za oknem slyším deště šum
jak kapka za kapkou na asfalt padá
asi se zachtělo plakat nebesům
zem už je vyprahlá, květena strádá.
Do strouhy odplouvají prachy historie
prameny vody leští zašlé třpyty
nedávné skvrny čistá vláha smyje
však skvrny na duši zůstávají skryty.
Když poslední kapka v kaluži zacinká
oblaka rozvrátí slunce nové nadějě
a v každé krůpěji duha je malinká
paleta barev, až srdce se zasměje.
Přečteno 597x
Tipy 22
Poslední tipující: Frr, hanele m., Now, kasparoza, Radek.oslov.Šafárik, Vittoria, Danga, James Libustka, lady oToman, labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)