Kdo jsem
Jsem z poloviny snílek a stejně tak i poeta,
však ze sta procent malicherný popleta.
Jsem ten jež místo srdce kámen nosí,
však dál bojuje a hodně nerad prosí.
Jsem ten jež cestu svým životem si klestí,
skrze houštinu hluboké samoty a strastí.
Jsem ten, který boj prohraný jen tak nevzdá,
ačkoliv šance na vítězství vysoká se nezdá.
Jsem ten jež místo růží váže ze slov pugety,
jež k nohám ženě vysněné denno denně skládá.
Nosím jí důkazy lásky, nikoliv zlaté nugety.
Jsem ten kdo v budoucnost světlou naděje vkládá.
Naděje snad jednou ve skutečnost vejde,
i když se zdá že takhle to dál nejde.
Ten čas se stanu na vteřinu vítězem,
který bude hrdý na svůj souboj se světem.
Přečteno 688x
Tipy 14
Poslední tipující: Bíša, Elisha, Mbonita, labuť, CULIKATÁ, malá slečna, Gabrielle, ZILA78, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)