..............
Na okenní parapet snáší se tichý pláč
nového dne jsem zas němý hráč
s kartami bez triumfů
v dálkách se ztrácím
na ošoupaném stole hracím
v rýhách z časů
kdy
stíny hrály duhou
ještě nedávno -
(asi něco tuším)
pod spadlou duhou
rozpuštěný pohled před svítáním
do dna
fiktivních ka-l(u)ží
rozsypaných slov
bez vzpomínek
na pouličních lampách
sním si svůj sen
v odrazech
srdcových triumfů
- nás
dvou . . .
Přečteno 283x
Tipy 15
Poslední tipující: Danger, Ori Eremos, Gabrielle, Lenullinka, James Libustka, Petbab, NikitaNikaT., CULIKATÁ, malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)