Andělská pole
Anotace: . . .kde čeká smrt, andělé, a cesty není zpět
Jako malou dívku
vyhnali Fell skrz
andělská pole,
. . .
kde zařvalo
toliko lidí,
kteří se rozprskli
do stran
. . .
jako když prasknete
balónek napuštěný
vodou, která hoří
. .
a vy splynete
a nezmůžete se
na slovo obrany
. . .
ve výbuchu
nepřátelské miny
se nerozletíte nejen Vy,
ale i Vaše sny
. . .
ty teď patří andělům
někde tam
v těch andělských polích
. .
bez nároku
na reinkarnaci
.
bez popela
Přečteno 265x
Tipy 15
Poslední tipující: Bíša, dream in emptiness, jitka.svobodova, labuť, Jiná, WAYWARD, malá slečna, Gabrielle, ZILA78
Komentáře (2)
Komentujících (2)