Cesta
Vlakem toulám se krajinou
dneska tak ponurou
jedu do dáli
jen aby se tam na mě usmáli
Tady kapka stíhá kapku
tak do ruky vzal jsem mapku
a teď poznám pár dalekých cest
je na čase se vznést
Kdo letí se mnou?...
Přečteno 418x
Tipy 6
Poslední tipující: Kett, CULIKATÁ, Gabrielle
Komentáře (4)
Komentujících (4)