Za mřížemi
Anotace: Stačí se zařadit, všem bude hnedka líp.
Modlím se u kríže
dívám se přes mříže
cítím se bezcenná
nejsem však bez jména
Já nevím kdo jsem
v hlavě mi buší
srdce to snad tuší
já nevím kdo jsem
Že prý jsem blázen
a co má být
i blázen chce přece žít
že prý jsem blázen
Chtěla bych utéci
dívám se přes mříže
modlím se u kříže
chtěla bych utéci
Ne nejsem vrah
jen duše mě bolí
každý si cestu svou volí
ne nejsem vrah
Jen čouhám z davu
a to je chyba
jsem jako v písku ryba
jen čouhám z davu
Musím se zařadit
když chci žít
takže řvu,že
život je prima
to je jak v horku
říkat,že je zima.
Přečteno 274x
Tipy 6
Poslední tipující: Pythonissa__, CULIKATÁ, takova, DagDag
Komentáře (1)
Komentujících (1)