Šašek
Anotace: taky vás někdy štvou vlastnosi lidí...?
Šašek
Ráno-úsměvy jen hýříš, vlnu energie kolem sebe šíříš.
Večer-usedáš do soukromého kouta, připínáš si smutku pouta.
Ráno-pohladíš mě po tváři, oči láskou ti září.
Večer-ptáš se, kdo je ta drzá osoba co leží v mé posteli?
Nerozumím…
Přečteno 386x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Šerák, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)