Aby si jí někdo všiml..

Aby si jí někdo všiml..

Anotace: ale bylo jí to k ničemu

Seděla u okna,
držela v ruce telefon,
oblečena jako běhna,
víc vám o ní nepovím.

Snad jen to,
že netelefonovala,
držela v ruce Memento,
tu knihu od Radka Johna
a stále lamentovala.

Chtěla být jako hlavní hrdina
umřít, aby si ji konečně někdo všiml.

Povedlo se jí to,
ale nezemřela jako feťák,
nebylo to nikomu líto,
její smrt zveřejnil až leták,
který vám pošťák hodí pod dveře
a vy jak ho uvidíte,
tak ho ihned vyhodíte.

Takže nikdo nepřišel na její pohřeb,
všichni seděli doma,
a leták, kde byla otištěna její smrt,
ležel ve sklepě v krabici,
kterou zítra vyhodím do kontejneru.
Autor Haminka, 26.09.2010
Přečteno 343x
Tipy 9
Poslední tipující: Viva La Roma, Bíša, Jeronym., NikitaNikaT., Niky88, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

děkuju moc :))

27.09.2010 08:35:00 | Haminka

líbí

Tak temu řékám... další strana, upřímná, života... Bravo. ST! je zde víc než na místě.

27.09.2010 07:57:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel