Jedu...
Nevím kam
Kde skončím
Často slýchávám
Kam jedu nevím sám
Na cestu se nedívám
Tolik věcí vidím z oken
Leč přehlížím je rychlým krokem
Otáčím za nimi hlavu svou
Ach...
Kéž bych měl tu cestu už za sebou
Někdy chtěl bych se vrátit
A tu dlouhou cestu zkrátit
Někdy chtěl bych vystoupit z vlaku
A konečně vzhlédnout vzhůru k mrakům
Kdy už bude ta konečná
Zastávka
Kdy se budou naše ruce proplétat
Kdy růže budou rozkvétat
A jestli vůbec...
...bude ten konec
Konec cesty
Kdy jedu
A pořád nevím kam
Na cestu se radši podívám