Kořistí
Zkažená
jak shnilý jablko
úsměvy
jenom na oko
a v mozku skládka
Kožená
jak bunda
z výprodeje
(vitnemská látka)
a nekvalitní
srdcešvy
Zmožená
hledáním čaroděje
co vyléčí
mý omyly
a vrátí
do života chuť
Zklamaná
v koutě brečím
v tepnách
vyschla rtuť
srdce se dusí
dech krátí
Lovená
..někdo mě zabít musí!
Přečteno 270x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Gabrielle, labuť, NikitaNikaT., Larey
Komentáře (1)
Komentujících (1)