Teprve tehdy..
Až zaoblí se
čtverec
a ticha budou hrát
Teprve tehdy přestanu lhát
Až po srpnu bude
znovu červenec
a ovce vlky budou hnát
Teprve tehdy přestanu lhát
Až modrý bude
na tváři ruměnec
a dospělí si budou hrát
Teprve tehdy přestanu lhát
Až nebudu
už více zbabělec
a ty přiznáš že máš mě rád
Teprve tehdy přestanu sama si do kapsy lhát
Přečteno 264x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Gabrielle, labuť, Petbab, NikitaNikaT., Larey
Komentáře (2)
Komentujících (2)