Mosty
Anotace: .-.-.-.-.-.-.-....nic mě nenapadá
Mosty
Jít vpřed
A nikdy zpět
Neohlížet se kolem
Jen hledět před sebe
Mosty za mnou hoří
Plameny sahají po temných mracích
Jít vpřed
A nikdy se nezastavit
Protože zpět není cesty
Přes rozbouřené řeky
Stojí mosty
Uchvácen cestou
Jako most uchvácen ohněm
Vpřed
Do nekonečna
Táhne se linie života
Jako na mé dlani
Jít dál
A nevracet se
Protože v dálce hoří všechny mosty
Rozbouřené řeky berou životy
Jít a nezastavit se
Dívat se před sebe
A nikomu ruku nepodat
Plameny si berou svoje
A mosty padají do hlubin řek
Svět za mnou přestal existovat
Nikdy víc nespatřen
Neohlížet se
Nezastavit
Jít dál
Na samý kraj světa
To je cíl
Tam, kam nevedou mosty
Přečteno 310x
Tipy 7
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, labuť, Sweet KiWi, nejsembásník, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)