Anotace: ...čas jde stále vpřed, a v uspěchané době rychleji...
Čas je ten náš hnací motor, za kterým máme pocit, že pokulháváme a někdy čím dál víc...
27.09.2010 12:03:00 | labuť
čas se stále zrychluje ..ale existuje vůbec čas? Jinak dobře napsané!!!
27.09.2010 11:39:00 | xoxoxo
Jo,jo,ten čas,pořád se mi ho notná dávka nedostává a přesto se culím,jen tak pro radost:)).Dokud nejde o život....,snažím se tím řídit,ač
to jde někdy ztuha:)
27.09.2010 09:13:00 | CULIKATÁ
Je v tom hluboká pravda.Čas si běží podle svého.Hodina bolesti,je nesmírně dlouhá.Hodina radosti,trvá jen vteřinu.Překvapuješ svými náměty.Jsi úžasný.
27.09.2010 08:51:00 | jitka.svobodova
Bravo, působivé, velice dobře napsané, pro mě ze života, reálné, takové, jaké to skutečně je... čas, proud času, čas, ďábe i anděl, přináší aj odnáší každému svůj úděli aj příděl...
27.09.2010 07:51:00 | NikitaNikaT.