Vykání
Anotace: zase jedna další ...
Vykali si dlouho, vykali si hezky
než si jejich zvířata rozepnula přezky
zdravili se tiše, míjeli se v průchodu
než si jejich žízeň prostě řekla o vodu
bývali dva a teď jsou jedno
pro marnost, krásu žití
dali si všechno
napořád ...
Přečteno 287x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, Linzerka, Skalsky Pavel, Sweet KiWi, CULIKATÁ, malá slečna, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)