přesně tak - to je to slovo - opravdový ! ty jsi jeden z mála básníků, u kterých, když čtu jejich tvorbu, tak se má mysl absolutně ponoří do myšlenky, kterou vyjadřuješ. Nejlepší ale nakonec - absolutně bez snahy mě to vtáhne samo. ST !!
27.09.2010 21:09:00 | Lexisa
skořápko má houpavá..krásný závěr!!! ST
27.09.2010 11:35:00 | xoxoxo