Pokud maluješ stejně jak píšeš básně, o endorfin asi nemáš nouzi...nebo spíš lidi co se na tvé výtvory koukají, popřípadě je čtou! Z pohledu šíleného rádoby umělce s barvou za nehty a pokojem plným zaschlých štětců je tahle báseň krásná...
14.01.2006 19:13:00 | Trdlo
teda! nádherný metaforismus!jsi čarodějem fantazie, moc moc krásný čteníčko:-)
09.01.2006 16:23:00 | Markét