Naděje

Naděje

Anotace: něco mmálo o té bláznivé, hloupě uslibované slečně...

¨Naděje, ta uslibovaná slečna,
Tančící na nožích nekonečna,
Co cukne, když ji pohladíš,
Přeješ si, ať ji nevidíš.
Pořád něco šeptá, otrava.
Jsi nic než její potrava.
Kousek po kousku umíráš,
Prosíš ji, ať zazpívá.
Ale ta bláznivá cirkusačka,
Se ti jen vysměje.
Ona je přece naděje
A co seš ty?
Pro nuly se nezpívá
Tak proč o ni tak stojíš?
Její ztráty se bojíš?
Vždyť čím dál dýl se hojíš
Z ran, která dává její
Hloupá neroozvážnost.
Autor Juliete, 27.09.2010
Přečteno 354x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel