když na vás dýchne...
dešťové kapky
tančí na parketu
z dubového listí
ve svatebním marši
a sní
o cestě tam i zpátky
mezi mraky a zemí...
rozkvetlý jahodník
rozšafně vypráví
nemravný vtip
až se rajská jablíčka červenají
ve vzduchu
je cítit
první sníh
a já zaslechl
tvůj smích...
stojíš s buřinkou
na zátylku
v karmínových kalhotách
s ornamenty žlutých sluncí
na kšandách mysli
uprostřed lapače snů
obrostlém plody zralých šípků
s jiskřícím světem na polštáři...
já ležím v jeřabinách
v rauši vůní
z dýmu javorových listů
linoucího se z čibuku
obrůstám peřím
stěhovavých ptáků
natahuji k tobě ruku
a čekám až zašeptáš
pojď kejklíři
odletíme spolu
do jiných světů
ke stříbrné řece
vykoupat se
v její svatozáři...
má Atmosféro...
Přečteno 351x
Tipy 43
Poslední tipující: Gabrielle, Kapka, blue, isisleo, dream in emptiness, zvířenka, divoska_jaja, maliska, Mbonita, modrá..., ...
Komentáře (12)
Komentujících (11)