Stále věřím
bezmocný pocit
co v srdci se mi kloní
bolestná jizva
co nikdy se nezahojí
ubohost v nocích
když svět
mezi prstama se boří
a divný pocit
když Tobě dám se
slzy mám v očích
a přesto usmívám se
neviditelným zklamáním
zbytek času měřím
ale nevzdávám se
protože stále věřím
...
Přečteno 434x
Tipy 20
Poslední tipující: Gabrielle, jitka.svobodova, JA.RO., Myrja, Danga, CULIKATÁ, Květka Š., zenge, Jiná, Veronika.P, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)