Chapadla větru
Chapadla větru
nedočkavostí
krvežíznivá
zmocní se tě
v převleku
jako úzkost trýznivá
Jen na okamžik
pak odletí
za další obětí
i s tvou radostí
po níž zůstal
jen radostný zlozvyk
Přečteno 339x
Tipy 6
Poslední tipující: Jana M., Anne Leyyd, Gabrielle, Daerfëa
Komentáře (2)
Komentujících (2)