MOZEČEK
Odpočívej v pokoji,
ty můj malý mozečku.
Uzamčen v pokoji,
už chytáš horečku.
Už Tě bolí hlavička
a nemáš cit pro rovnováhu.
U okna stojí stolička,
s výhledem na zahradu.
Posadíš se a sleduješ,
jak roste a nádherně kvete tráva.
V srdci se raduješ
a v myšlenkách už Tě nebolí hlava.
Co stačí k radosti,
jen vidět kousek té nádherné přírody.
Bez pocitu starosti,
té chvilkové pohody.
Přečteno 262x
Tipy 7
Poslední tipující: Gabrielle, NikitaNikaT., Květka Š., CULIKATÁ, Martin Švarc
Komentáře (1)
Komentujících (1)