Mlhavý opar
Mlhavý opar
líně přeze mě se vleče
jak vztekle bych do něj kopal
on ale neuteče
Studí,zebe,až se zalykám
dostane se tam,kam nemá
A teď studený vzduch polykám
snad pomůže čaj od kapitána Nema
Počasí je zkrátka na draka
Venku si hold člověk zuby zacvaká
Přečteno 415x
Tipy 3
Poslední tipující: jitka.svobodova, Elvíra Adamsonová, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)