Nejistá sezóna
Nejistá sezóna životní pouti
nejedno srdce žalem se rmoutí.
Chmurná oblaka nebem si plují
na lodích plachty větrem se vzdují.
Větrem tím věčným, touhou a poznáním
smutek pak z duše láska přec vyhání.
S láskou pak vstávat a s láskou usínat
bez lásky život navěky proklínat.
Přečteno 335x
Tipy 20
Poslední tipující: mkinka, Bíša, Gabrielle, Mbonita, ZILA78, NikitaNikaT., labuť, Zasr. romantik, jita.1965, TetaKazi, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)