Každou noc
každou noc
ukládám se do říše snů
každičkou noc
s přáním krásných dnů
každou noc
hvězdy počítám
každičkou noc
se divím těmto nebeským lolitám
že cudnost a krásu stále mají
i když dávno nejsou
To potom se mi opravdu krásné sny zdají
když hvězdy stanou se Gejšou
A ráno s úsměvem na rtu...
Přečteno 367x
Tipy 11
Poslední tipující: jitka.svobodova, Elvíra Adamsonová, Gabrielle, Lioness, Kett, CULIKATÁ, Danga
Komentáře (2)
Komentujících (2)