Anotace: ...
já říkám zakrojit do pecnu třeba.. ST
28.09.2010 20:38:00 | Mbonita
Koloděj s čaroději, tajemnou píseň pějí a chechtají se nebo smějí??? °°°
28.09.2010 19:02:00 | Veselý Drak
Poslední řádek je věru čarodějný zepředu i zezadu je fakt stejný! ST! :o))
28.09.2010 11:08:00 | Zasr. romantik
Lehce zamyšlenkové, pro mě hodně dobré, zajímavý závěr...
28.09.2010 09:58:00 | NikitaNikaT.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?