ŽIVOT JE BOJ
Stůj!
Zvedni zrak.
Jen tvůj,
teď letí pták.
Hltej!
Jeho let svým zrakem.
Jen se dívej,
za tím nádherným ptákem.
Je to posel vítězství,
symbol čistých barev.
Je to posel bolestí,
letí za krev.
Prolitou v bojích,
s příměsí bláta a slz.
Hodně padlo bratrů tvých,
když kulka vrtala skrz .
Ale teď neplakej,
boj je v koncích svého ničení.
Ani hlavu do rukou nedávej,
tohle už se nezmění.
Muselo to prostě přijít
aby došlo ke zrodu nových idejí.
Nemá cenu někoho vinit,
ŽIVOT JE BOJ,,,,,to nikdo nezmění.
Přečteno 271x
Tipy 14
Poslední tipující: WAYWARD, Gabrielle, hašlerka, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Květka Š., labuť
Komentáře (4)
Komentujících (4)