NADĚJE
Vkládám poslední zbytky naděje,
do tvé duše.
Snad ti nevadí,
že kouše.
Pálí tě na srdci
a vyje na měsíc.
Jak hladoví vlci,
co bez ní nemají nic.
Tato naděje,
je velice vzácná.
Ona zahřeje
a uspokojení dává.
Nech si ji v sobě
a nikomu ji nedávej.
Je jen v tobě,
odtud vzít si ji nenechej.
Přečteno 300x
Tipy 16
Poslední tipující: zenge, WAYWARD, Gabrielle, Mbonita, Květka Š., CULIKATÁ, NikitaNikaT., Kubino 2
Komentáře (4)
Komentujících (4)