Tak jí řekni, ať to dělá jako můj můzák. Je malý, tak se alespoň hodně vrtí!
28.09.2010 17:01:00 | Zasr. romantik
Někdy má múza zpoždění, ve dveříchse zastaví a přemýšlí, co to valstně jenom chtěla, ondy nepřinde vůbec, abo je jí zas přespříliš... múzu si nevybereš, jako, do koho se zamiluješ... buť to přinde, bo ne. :o)
28.09.2010 09:59:00 | NikitaNikaT.