Taká Jeseň...
Anotace: Všetkých lások podoby,hľadám v každom ročnom období...
Vkĺznem k tebe do perín
ako bzukot včelí,tíško pradieš
Tak ako ten dážď do rín
snáď ma v spánku nenapadneš
Možno zlý sen sa ti prisní
tak ako sa to mne stáva
Nebývam tak často prísny
hlavne,keď je zdravá strava
Vietor lístie k zemi zdvihol
obloha tiež kráča k zmene
Babie leto ešte stihol
aj nás previal do jesene
Přečteno 272x
Tipy 23
Poslední tipující: Žqáry, šuměnka, Cecilka, Bíša, Gabrielle, Mbonita, hašlerka, CULIKATÁ, labuť, ZILA78, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)