USTAVIČNĚ O VÁS PŘEMÝŠLÍM
Už nevím jak dál.
sama sebe se ptám:
proč jsem tak zmatená?!
Ať jsem vzhůru, anebo spím,
ať se směji, anebo brečím,
jen o vás ustavičně přemýšlím.
Tak se vás jednotlivě ptám,
v tichosti vám zmateně naslouchám
a pevně v odpovědi doufám.
Skutečně pro tebe človíčku znamenám víc,
než tvá víra a ničím neutuchající láska k jiné ženě?!
Opravdu žiješ jen sám pro sebe
a považuješ mě za další lehkou dívku do své sbírky?!
Dokážeš mě milovat, proto jaká jsem,
abych ti mohla bezmezně věřit a otevřít ti svou náruč?!
Ustavičně o vás přemýšlím a stále pochybuji,
a proto budu raději věrná upřímné lásce,
kterou sdílím s neobyčejným mužem svého srdce.
Přečteno 414x
Tipy 29
Poslední tipující: Bíša, jitka.svobodova, Kapka, NikitaNikaT., Anne Leyyd, Radek.oslov.Šafárik, Gabrielle, James Libustka, Quigleika, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (10)
Komentujících (7)