Keď mesiac sa vynorí z vĺn
a obloha odkryje spln
keď mesiac do tmy sa blíži
já čekám na Te ve spíži
PS: neviem či som to napísal správne,
ale hlavná myšlienka sa nestráca!
25.01.2006 12:26:00 | džemo
Skalničko, je mezi námi věkový rozdíl 35 let, a jestliže se ti ta moje dnešní mluvenka líbí...tak to je moje radost, a za tu ti děkuju.
12.01.2006 13:53:00 | Hančí
Tak tahle mi jde hodně pod kůži!!!
Strašlivě známá emoce...
až se hlava zatočila...
jdu si jí vychutnat ještě jednou...
PS: A nechval mě moc, nebo mi za chvilku bude pršet do nosu! :o)))
10.01.2006 13:13:00 | Cecilka
směs noci čarodějnic, Shakespeare, Egypta... opravdu experiment se slůvky..
10.01.2006 08:15:00 | Buližník
Experiment malý, ale zdá se mi veskrze promyšlený.. A taky dík za komentík.
09.01.2006 19:09:00 | Bajaja