Láska
Anotace: opět český přepis mnou anglicky napsané básně, enjoy it
Láska
Láska, jako strašák na poli
Láska, srdce roztříštěné
Jako zrcadlo
Utíkám k úsvitu
Když hvězdy jsou mi v patách
Láska, chutný hrozen
Ze zahrady edenské
Když Bůh byl otočen zády k nám
Láska, tak čerstvá
Jako letní noc
Ve které holubice skryla hlavu pod křídlo
Láska, síla přírody
Čárka mezi slovy
Smutný nářek vdovy
Láska, mezi námi
Tančí na ostří nožů
Láska, jako laň v mlází
Předtím, než dá se na útěk
Pomíjivá lesní víla
Zahalená do kouzla momentu
Láska, tak nepopsatelná, když přijde
Komentáře (0)