Upřímě o neupřímnosti
Anotace: Podlézáte někdy?
Med namažu si místo na chleba,
zručně a zčerstva,
rovnou kolem huby.
A co s tím chlebem?
...tím pochlebuji.
Na to ho spotřebuji celý,
tedy skoro celý,
až na patku.
Tou se posilním až
zas jednou
někomu
polezu do zadku.
Přečteno 393x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Judita, Martin Švarc, Míša S., Anye, Ovádko
Komentáře (3)
Komentujících (3)