Stará lampa
Anotace: jednou na lavičce pod lampou ...
Co všechno už viděla?
A co všechno slyšela?
Stydět by se mohla,
a možná i měla.
Čím se provinila?
Že v parku nad lavičkou stála,
svým světlem se na vše smála.
Občas mohla dění na lavičce skrýt,
zkrátka na vše nesvítit….
Přečteno 238x
Tipy 2
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, Quigleika
Komentáře (0)