Anotace: Báseň je dosť pesimisticky smutná. Posledne týždne mi dali naozaj zabrať, nervi mám na dranc a zdravie ma tiež akosi malo poslúcha aaa tie starosti kde im je koniec však že? :( :)
Hladím a foukám slzičky na dálku.Krásně smutná básnička.
Pokud je kulem tebe zataženo,musí to skončit a vyjít sluníčko.Bude líp,třeba udělej nějaký skutek lásky a někomu pomož,i když sama máš problém,uvidíš že paprsek ti potom pohladí tvář.Držím palečky,at je to co nejdřív.
15.10.2010 20:47:00 | Danger
Bolí srdíčko
bolí duše
neplakej sluníčko
Culík k Tobě kluše:)) a hladím,snad je už alespoň maličko lépe Lucerničko.
28.09.2010 21:14:00 | CULIKATÁ