Noční oboha
Anotace: Když nemůžu spát, narodí se báseň...
Sebejistá kráska
vědoma si své nekonečnosti
v prostoru a čase,
pro ni vyhrazeném
Bohyně, měnící se
v ustaranou dámu
co hlídá hvězdnou chásku
a nemůže se dopočítat
Střapatá neposeda vlasatice
klopýtla a
p
a
d
á
Zářící okno,
připomínající pohozený zlaťák,
stalo se majákem
v moři tmy
Pohladím hvězdné vlásky
a udělám místo v teplém pelíšku
Nebe na zemi
Přečteno 354x
Tipy 13
Poslední tipující: Špáďa, vodnař, Květka Š., Bean, Radek.oslov.Šafárik, Gabrielle, CULIKATÁ, jedam, labuť
Komentáře (7)
Komentujících (7)