Anotace: Znáte to: "Když máš úspěch,lidé žárlí, pak tě začnou pomlouvat." Takže o pomluvě a taky o tom, jak se ubránit.
An, moc toho v sobě musíme někteří umět utopit, abychom vypadali aspoň trochu lidsky!
25.10.2010 21:57:00 | Špáďa
pomluva..
zustala lezet ve chrtanu sve slabosti
bez povsimnuti
osoceneho .o)
02.10.2010 08:22:00 | Bean
Začínáš mne opravdu zajímat, máš v básničce hezké obraty a už se těším na Tvou další tvorbu, určitě se přijdu podívat... :o)
28.09.2010 20:45:00 | labuť